Oau!!! Poliţiştilor de la Locală li s-a făcut rău de la mirosul „pastelat”!

Interzis depozitarea gunoiului!
Interzis depozitarea gunoiului!

Unui poliţist de la Poliţia Locală i s-a făcut rău în timpul serviciului de la mirosul venit de la gunoiul depozitat pe un loc pe care respectivul trebuia să îl supravegheze tocmai pentru a preveni aruncarea gunoiului de către cetăţeni pe acel loc!

Asta am aflat dintr-un filmuleţ postat pe Fb de un angajat al DPL, culmea ironiei, care se plânge de faptul că primarul l-a trimis acolo pentru a preveni faptele antisociale (aruncarea gunoiului menajer) în schimbul salariului pe care îl primeşte.

Bravo, domnule primar! Foarte bine ai făcut dacă dumneata le-ai trasat acea sarcină de serviciu. Chiar dacă poliţiştilor de la Locală nu le-a fost prezentată o fişă a postului ar fi fost imposibil să nu fi văzut panoul aflat chiar lângă baraca lor.

A, că acele gunoaie erau acolo dinainte de venirea lor, este posibil… Ştiu bine “că este posibil” asta pentru că eu tot semnalez mormanele de gunoaie din Parcul Colorat aflate acolo (probabil) de dinainte de înfiinţarea Poliţiei Locale în Giurgiu!
Să nu care cumva să daţi pe acolo, prin Parcul Colorat, stimaţi poliţişti de la Locală căci s-ar putea să vi se facă rău de la mirosul “pastelat”!

Sutelor de giurgiuveni care petrec multe ore zilnic în acel parc nu li se mai face rău de la mirosul „pastelat”… Ei rabdă, nu au nici nas fin dar nici obraz gros…
Într-o lună, una fierbinte în care „pastelul” face ravagii, nu am văzut picior de “local” prin Parcul Colorat.
Sunt în schimb doi la Mihai Viteazu şi cum mă văd apropiindu-mă cu căţelul, pe trotuar fiind, se îndreaptă spre mine… Niciodată nu am intrat cu câinele în vreun parc din Giurgiu şi întotdeauna am luat cu punga rahatul câinelui… Nu de alta dar nu aş vrea să măresc mirosul „pastelat” care ar ajunge la nasurile fine ale unora…

Pe de altă parte văd o încercare exacerbată de a aduce un conflict administrativ în spaţiul public, atribuindu-i-se o tentă politică.
Zilele trecute semnalam o acţiune de blocare a unor maşini în parcarea de la Parcul Colorat (Sanitas) şi mă întrebam de ce oare „localii” de la Rutier nu s-or fi uitat şi după colţ. Nu am văzut vreo reacţie a cuiva… Oare de ce?

Şi în final, dacă dvs, domnule primar, i-aţi trimis pe acei poliţişti să supravegheze acea platformă de gunoi poate vă vine în minte şi Parcul Colorat, transformat de unii certaţi cu bunul-simţ dar şi cu legea într-o miniplatformă de gunoi.
Cetăţenii din zonă v-ar fi veşnic recunoscători deşi, fie vorba între noi, prin fişa postului sunteţi obligat să o faceţi, ca edil.

PS. Pentru cei foarte atenţi la greşelile de redactare (de nedorit, evident): ştiu foarte bine ce înseamnă pestilenţial şi „pastelat”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.