Octogonul cheamă Dragobetele! Pregătindu-se intens

Octogonul cheamă Dragobetele!
Octogonul cheamă Dragobetele!

Membrii trupei Octogon, trupa de teatru de amatori giurgiuveană, se pregătește intens pentru ziua de Dragobete, ziua dragostei la români.

”Va fi o piesă care vă va determina să reflectați asupra vieții! Noi muncim pentru ca voi, prietenii noștri, să aveți o seară de neuitat, într-o zi cu semnificații deosebite pentru noi, românii”, mi-a spus Marian Damian, unul dintre membrii trupei Octogon.

Am scris de mai multe ori, cu cea mai mare admirație despre această trupă de teatru de amatori, o trupă a cărei existență este surprinzătoare, aproape de neînțeles aș zice… De ce zic asta?
Pentru că atât de agitată este viața acestor vremi încât îți este greu să-ți îmaginezi că un grup de tineri ar avea o asemenea ocupație, culme ironiei, neîmpinși de la spate.

Fac ceea ce fac doar dintr-o mare pasiune, cu singura recompensă: aplauzele și aprecierea spectatorilor. Actorii amatori giurgiuveni nu trăiesc din teatru, așa că apare firească întrebarea: când și cum de mai aveți timp și de așa ceva?

”Ei uite că avem și chiar dacă nu avem, ne facem”, mi-a răspuns Marian, hâtru de când îl știu.

Concluzionând: actorii (amatori) Marian Damian, Cătălina Sfetcu, Dan Pinciu, Tereza Nichita, regizorul Remus Găină, tehnicienii Luminița Peia, Iordan Toma Daniel, Cosmin Pălăngeanu îi ănvită și așteaptă pe giurgiuveni sâmbătă, 24 februarie, la ora 18.00 la Ateneul ”Nicolae Bălănescu” în frumoasa zi de Dragobete.
Actorii îi asigură pe giurgiuveni că nimeni nu va fi pus la stâlpul infamiei (metaforic vorbind) nici măcar prin prestația scenică!
Giurgiuvenii vor avea perte de ”Stâlpul inocenței”, o premieră absolută prezentată de trupa Octogon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.