Poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Poliţiei Locale Giurgiu se vor afla la datorie în perioada Sărbătorilor Pascale

Politia Locala va fi la datorie de Paste
Politia Locala va fi la datorie de Paste

Poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Poliţiei Locale Giurgiu se vor afla la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada Sărbătorilor Pascale, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, astfel încât sărbătorile să fie petrecute în linişte.

Pentru siguranţa cetăţenilor, în perioada 05-09 aprilie a.c., poliţiştii locali vor acţiona conform dispozitivului zilnic, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele artere de circulaţie, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

Acţiunile desfăşurate de poliţiştii locali vor viza creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, cu preponderenţă la slujbele
religioase oficiate cu ocazia Deniilor din Săptămâna Mare şi Învierea Domnului (Paştele) pentru comunitatea creştină de rit ortodox, la următoarele lăcaşe de cult: Catedrala Sfântul Gheorghe Nou (Dunăreana), Biserica Sfântul Haralambie (şos. Sloboziei),
Biserica Sfântul Gheorghe Nou (şos. Bălănoaiei), Biserica Sfinţii Martiri Brâncoveni (cartier Tineretului).

Activităţile vor fi desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, poliţiştii locali se vor afla în rezervă, fiind pregătiţi să intervină dacă va fi nevoie.

Direcţia Poliţiei Locale Giurgiu recomandă cetăţenilor care vor participa la slujbele religioase să dea dovadă de calm, înţelegere şi să aibă un comportament civilizat.

Totodată, cetăţenii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor locali, să acorde atenţie modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă observă persoane cu un comportament antisocial.

Totodată recomandăm cetăţenilor să respecte regulile de circulaţie la deplasarea pe drumurile publice, să nu se implice în scandaluri sau discuţii cu persoane necunoscute, să nu jignească sau să provoace şi să nu încurajeze reacţii de agresivitate.

Pe această cale, Direcţia Poliţiei Locale a Municipiului Giurgiu vă urează Paşte Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.