Prea mult fum iese fără foc la Daia!… Când va izbucni vâlvătaia?

Ceva se întâmplă la Daia... De ce? (pentru că se poate)
Ceva se întâmplă la Daia… De ce? (pentru că se poate)

Moto: ”Decât să nu facem nimic mai bine să facem un pic!”

De ceva vreme tot văd postări de acest fel (vezi link-ul) pe rețea… Nu știu dacă profilul celei (celui) care postează este real dar asta nici nu mă interesează.

Mă surprinde lipsa totală de reacție a comunității din Daia, lipsă de reacție care poate fi pusă fie pe seama fricii locuitorilor din această localitate față de cei menționați în materialele respective, fie pe seama faptului că informațiile nu sunt reale ci dau glas unor frustrări.

Nici organele în drept să se sesizeze nu au vreo reacție…

Singura reacție oarecum oficială este cea a conducerii ALDE Giurgiu care, într-o recentă conferință de presă spunea, prin vocea vicepreședintelui Ovidiu Andrei că:
”Administraţia comunei Daia începe să eşueze lamentabil din cauza primarului Şerban Adrian Florin” și că „…domnul Şerban Adrian Florin a uitat, din păcate, că pentru a ajunge primar a fost promovat şi susţinut de ALDE Giurgiu. Pentru noi ca partid s-a dovedit că această alegere  a fost un eşec lamentabil, deoarece primarul din Daia este potrivit pentru orice alta funcţie în afară de cea de edil şef. Este o lipsă acerbă de comunicare între domnia sa şi angajaţii din primărie, dar şi între domnia sa şi cetăţenii comunei pe care o păstoreşte”.

Nu spun că aceste afirmații confirmă cele relatate în materialul menționat însă pot fi un semn venit dintr-o sursă oarecum oficială și credibilă fără dubii (asumate fiind) că ceva (grav?) se întâmplă la Daia dar lucrurile rămân doar la discuții pe rețelele sociale…

PS. Materialul menționat este lung și conține și o filmare, fapt care îl face greu publicabil în pagina mea dar vă invit să îl vedeți integral AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.