Rezultate în primele două etape ale Cupei de iarnă

Cupa de iarna dupa primele doua etape
Cupa de iarna dupa primele doua etape

”Cupa de iarnă”, competiție de fotbal de sală aflată la cea de-a doua ediție, a debutat în forță, două etape desfășurându-se în tot atâtea zile la sfârșitul acestei săptămâni.

14 echipe participă la această ediție; acestea au fost împărțite în două grupe, 7 în fiecare, fapt care face ca în fiecare etapă câte o echipă din fiecare grupă să nu joace.

După succesul de care s-a bucurat prima ediție, după numărul mare de spectatori care au asistat la meciuri și având în vedere distanța relativ mare dintre Nordul și Sudul județului, îmi exprimam speranța ca această Cupă să se desfășoare în două grupe preliminare, una la Giurgiu și cealaltă la Bolintin Vale, convins fiind că cei care ar fi avut cel mai mult de câștigat ar fi fost suporterii.
Din păcate la Bolintin nu s-a găsit înțelegerea necesară, noua sală de sport de acolo fiind mult mai pretabilă, probabil, întâlnirilor cu caracter politico-social dar și activităților sportive mai ”bătăioase”…

Revenind la ce s-a întâmplat la Giurgiu în primele două etape, iată rezultatele:
ETAPA 1
Grupa A
Singureni – Viitorul Putineiu: 6-1
Energia Remuș – Pro Gostinu: 4-2
Spicul Izvoru – Voința Slobozia: 4-4

Grupa B
Mihai Bravu – Vlad Țepeș: 9-2
Viitorul Vedea – Olimpia Malu: 2-1
Dunărea Giurgiu – Voința Daia: 5-2

ETAPA 2
Grupa A
Pro Gostinu – Spicul Izvoru: 2-5
Viitorul Putineiu – Energia Remuș: 2-11
Iepurești – Singureni: 2-2

Grupa B
Olimpia Malu – Dunărea Giurgiu: 0-11
Vlad Țepeș – Viitorul Vedea: 5-10
Rapid Clejani – Mihai Bravu: 0-13

Se poate ușor observa că favoritele au pornit fără probleme, câștigând cu diferențe de scor mai mult decât comode în câteva partide.
Clasamentul întocmit este neconcludent încă însă o imagine, chiar dacă aceasta este mult prea timpurie, poate oferi asupra cursului care se întrevede.

Indiferent de cum va fi însă, această competiție, Cupa de iarnă, rămâne un bun prilej de a socializa și, cel mai important, de a oferi un spectacol fotbalistic în condiții decente, civilizate, iubitorilor fotbalului giurgiuvean în aceste zile în care gerul îngheață până și orgoliile, rămânând însă vii ambițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.