Rezultate și clasament, etapa a 4-a a Ligii a 4-a Giurgiu, 14 septembrie

Clasamentul Seriei Sud a Ligii a 4-a Giurgiu
Clasamentul Seriei Sud a Ligii a 4-a Giurgiu

Sâmbătă, 14 septembrie, s-a desfășurat cea de-a patra etapă din Liga a 4-a a campionatului județean de fotbal Giurgiu, o etapă cu meciuri așteptate cu interes, desfășurată pe o vreme bună pentru fotbal.

Indiferent de ce s-ar întâmpla (și se întâmplă multe) caravana fotbalului giurgiuvean merge înainte, cu bune (multe lucruri bune) dar și cu rele (inerente în fotbal)… Nu atât de rele însă ca prin alte zări!!

În Seria Nord meciul vedetă l-a constituit cel dintre Bolintin Malu Spart și AFC Singureni, echipe între care există o veche și mare rivalitate, echipe animate de mari ambiții, declarate – calificarea în play-off și mai puțin declarate – Liga 3.
Bolintinul, cu toate punctele câștigate în cele trei etape anterioare, Singureniul cu două puncte pierdut într-un egal, au intrat în teren doar cu dorința de victorie. A câștigat Bolintinul azi și vă asigur (aflat pe surse) că a fost mare bucurie în orașul giurgiuvean! Au și de ce! Bolintinul e pe 2, Singureniul pe 7!

Argeșul Mihăilești își vede cu hotărâre de drum! Nu a avut (mari) probleme în partida de azi, câștigând cele trei puncte puse în joc în întâlnirea cu Silver inter Zorile.

Partida dintre Podul Doamnei și Maxima Hobaia (Hobaia fiind cu un lot incomplet) s-a terminat 0-0, s-a desfășurat în limitele sportivității dar la final cei din Hobaia au făcut contestație pentru un jucător introdus pe fals (susțin ei), un jucător care a fost introdus în teren la o schimbare efectuată de cei din Podul Doamnei; probabil că Podul Doamnei va pierde cu 0-3 dar va primi și o amendă.

Rapid Clejani suferă prima înfrângere în această ediție de campionat dar datorită golaverajului mai bun rămâne pe podium, fiind la egalitate de puncte, 9, cu Hobaia, Bolintin Deal și Tântava. Rapid Clejani, cea de-a treia echipă de pe podium, se părea că va avea un meci ușor la Ogrezeni, dacă ne luăm doar după pozițiile din clasament dar ca de obicei socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

În Seria Sud derbiul l-a constituit partida dintre Adunații Copăceni și Dunărea Giurgiu, singurele echipe din Seria Sud cu maximum de puncte după 3 partide; a fost o partidă încleștată, după cum spun mulți dintre cei prezenți la meci, o partidă în care fiecare dintre cele două echipe a vrut cu tot dinadinsul să arate că este cea mai bună. Azi (dar unii spun că nu doar azi) echipa din Adunații Copăceni a fost mai bună, aceasta având în lot mulți jucători cu multă experiență, dar din păcate aproape niciunul din localitate… dar de, 2 pași sunt până în București, bani să fie!
Dunărea Giurgiu a coborât de pe podium.

Se apropie cu pași hotărâți de podium, lucru pe care eu l-am prevăzut cu ceva vreme în urmă, Giganții Vărăști, echipă aflată la cea de-a treia victorie consecutivă azi, echipă care și-a intrat în ritm, aș zice, după dușul rece din prima etapă… dar sunt multe etape până la final și sunt convins că multe lucruri bune voi avea de scris despre Giganții din Vărăști!

Energia Remuș, jucând în deplasare la Prundu nu a avut o partidă tocmai ușoară. Echipa din Prundu a pornit la noul drum în această ediție de campionat cu ambiții mari și cu multe învățăminte trase din întâmplările trecute. Cei din Remuș au câștigat 3 puncte în urma a 2 goluri înscrise.

În partida Voința DaiaMV Călugăreni jocul a fost întrerupt în minutul 55; portarul oaspeților s-a lovit la cap, a făcut un atac de panică și a fost luat cu salvarea.
Probabil că 5-0 va fi scorul omologat, 5-0 fiind în momentul întreruperii meciului.

Iată rezultatele înregistrate în etapa a 4-a a Ligii a 4-a Giurgiu, sâmbătă, 14 septembrie:

SERIA SUD etapa 4
Real Colibași – Spicul Izvoru: 2-5
Viitorul Vedea – Dunărea Oinacu: 1-1
Voința Daia – MV Călugăreni: 5-0
Victoria Ad Copăceni – Dunărea Giurgiu: 6-3
Argeșul Hotarele – Progresul Vl Dragului: 5-1
Voința Slobozia – Gloria Comana: 4-1
Unirea Izvoarele – Giganții Vărăști: 1-5
AS Prundu – Energia Remuș: 0-2

SERIA NORD etapa 4
AS Iepurești – Bolintin Deal: 1-4
Avântul Florești – Petrolul Roata: 0-2
Podul Doamnei – Maxima Hobaia: 0-3 (contestație)
Unirea Cosoba – Real Drăgăneasca: 3-0
Zmeii Ogrezeni – Rapid Clejani: 3-2
Luceafărul Trestieni – Viitorul Tântava: 1-3
Silver Inter Zorile – Argeșul Mihăilești: 1-4
Bolintin Malu Spart – AFC Singureni: 2-0

Clasamentul Seriei Nord a Ligii a 4-a Giurgiu
Clasamentul Seriei Nord a Ligii a 4-a Giurgiu

Voi reveni cu cronici amănunțite de la unele partide.

AICI găsiți clasamentele și rezultatele

Campionatul județean de fotbal Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.