Rezultate şi clasament Liga 4 Giurgiu, etapa a 16-a (Nord), 10 martie

Clasamentul Seriei Nord dupa etapa 16 (provizoriu)
Clasamentul Seriei Nord dupa etapa 16 (provizoriu)

Etapa a 16-a a Ligii a 4-a Giurgiu s-a desfășurat sâmbătă, 10 martie, pe o vreme splendidă de primăvară, cu mult soare și ușoare adieri de vânt.

Returul campionatului a fost reluat parțial, doar pentru Seria Nord, cauza fiind starea terenurilor, multe impracticabile din cauza zăpezii; în sudul județului Giurgiu a nins mai mult decât în Nord și chiar dacă nu mai este zăpadă pe terenurile de fotbal, noroi este din belșug (în unele cazuri), oficial.
Sub acest aspect nu este rău că a fost amânată reluarea campionatului; greu va fi însă pentru echipe atunci când vor juca în cele trei etape intermediare.

Din cauza unor evenimente întâmplate în această perioadă, năvala apelor și congresele, reluarea campionatului de fotbal a fost plasată într-un con de umbră; oricum am da-o însă, chiar și fără acele evenimente, tot o reluare anostă (sub aspectul organizării) rămâne: în Seria Nord returul a început dar s-au amânat meciuri din cauza terenurilor acoperite de ape, în Seria Sud returul nu a început dar terenurile au fost în stare impecabilă (după părerea multor reprezentanți de cluburi, oameni gospodari, în fapt).

În Seria Nord, derbiul etapei, meciul dintre echipele Bolintin Malu Spart și Avântul Florești a ținut capul de afiș, partida fiind promovată intens pe rețelele sociale dar și așteptată cu mult interes de suporteri.
Câștigători au fost cei din Bolintin, la o diferență minimă de scor, într-un meci nebun, după cum înșiși cei direct implicați îl descriu.
Golurile celor din Bolintin au fost marcate de către Dumitru Ștefan.

Din cauza terenului impracticabil de la Singureni partida dintre AS Singureni și FC Bolintin Deal se va desfășura duminică, 11 martie, de la ora 13.00 pe terenul din Clejani.
Indiferent de rezultatul acestei partide ordinea primelor trei locuri în clasamentul Seriei Nord nu se va schimba.

Argeșul Mihăilești a învins fără drept de apel pe Silver Inter Zorile, dimensiunea scorului fiind una care vorbește de la sine; cei din Mihăilești au ambiții mari în această ediție de campionat însă mai este mult până la baraj… iar barajul va fi cel care va fi, cu Steaua, cel mai probabil.

Vânătorii i-au învins pe cei din Joița însă la Joița este agitație mare, surse din apropierea echipei afirmând că s-au găsit fonduri pentru amenajarea unei baze sportive moderne, cel puțin ca cea din izvoarele.
Echipa din Vânători ocupă un onorant loc 4, întrecând aproape orice așteptări, în vreme ce Joița este pe penultimul loc.

Petrolul Roata a început cu stângul fiind evident că echipa din acest sezon nu mai este nici pe departe cea care a fost în sezonul trecut însă și în cazul acesta mai sunt multe meciuri de jucat până la finalul campionatului; în acest moment Roata este pe locul 6 în Seria Nord.

De la unele meciuri veți găsi cronici amănunțite pe giurgiuonline.net

Iată rezultatele înregistrate în etapa a 16-a a Ligii a 4-a, în Seria Nord:

Seria NORD
CS Zmeii Ogrezeni – AS Viitorul Tântava: 2 – 2
AS U Unirea Joiţa – AS Unirea Vânători: 0 – 2
AS Silver Inter Zorile – CS Argeşul 2009 Mihăileşti: 1 – 9
AS Singureni – FC Bolintin Deal: – amânat
AS Luceafărul Trestieni – ACS Petrolul Roata: 2 – 1
FC Bolintin Malu Spart – CS Avântul Floreşti: 2 – 1
AS Unirea Cosoba: – a stat
AS Iepurești: – a stat

PS. Rezultatele sunt centralizate cu ajutorul prietenilor de pe Fb, cărora le mulţumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.