Rezultate şi clasament Liga 4 Giurgiu la fotbal, etapa 27, 16 mai

Clasamentul Seriei Nord a Ligii a 4-a Giurgiu, după etapa 27
Clasamentul Seriei Nord a Ligii a 4-a Giurgiu, după etapa 27

Etapa 27 a Ligii a 4-a Giurgiu la fotbal s-a desfășurat miercuri, 16 mai, în mijlocul săptămânii, situație nu tocmai potrivită pentru Liga a 4-a, o ligă în care jucătorii, mulți dintre ei, trebuie să ajungă la teren după o zi de muncă.

În Seria Sud cel mai așteptat meci a fost cel dintre Unirea Izvoarele și Energia Remuș nu pentru că ar fi putut produce schimbări majore în clasament, Unirea Izvoarele nemaiavând vreo șansă de a ajunge la podium ci pentru că toată lumea stă cu ochii pe Energia ca pe butelie!! A câștigat Energia.

Dunărea Giurgiu n-a avut niciun fel de emoții în partida cu Voința Slobozia și și-a mai adăugat ”câteva” goluri la golaverajul care este foarte important pentru stabilirea ordinii primelor două locuri (cel puțin în acest moment).

Nu a fost vreo surpriză în această serie în etapa 27, toate rezultatele scontate au fost obținute, campionatul se apropie de final, jocurile sunt deja făcute și se pare că acalmia va domina până când va fi trasă cortina; toți ochii sunt acum pe partidele echipelor aflate pe primele 2 locuri.

În Seria Nord meciul vedetă a fost incontestabil cel dintre Singureni și Bolintin Vale; a fost ”vedetă” până în minutul 65 atunci când cei din Bolintin Vale au rămas în 6 oameni și partida a fost întreruptă. Sigur voi reveni cu o cronică despre cele întâmplate la Singureni.

Argeșul Mihăilești a avut meci relativ ușor, echipa din Ogrezeni, aflată pe locul 8, nefiind una care în acest moment să pună probleme deosebite celei din Mihăilești. A câștigat Mihăileștiul, așa cum toată lumea se aștepta, acesta continuând pe locul 2, într-o cursă a orgoliilor căci în fapt, din punctul meu de vedere, cel al unui simplu comentator, este aproape sigur că Singureniul și Mihăileștiul vor juca la play-off.

Floreștiul a stat în această etapă dar, prin jocul rezultatelor, rămâne pe locul 3 în Seria Nord.

Roata este la cea de-a treia înfrângere consecutivă; nu se mai învârte roata fotbalului la Roata așa cum se învârtea anul trecut, după această etapă Petrolul Roata coborând pe locul 7, cu 32 de puncte.

Bolintinul Deal urcă pe locul 6, cu 33 de puncte, după victoria din partida cu Viitorul Tântava, echipă aflată pe ultimul loc în Seria Nord dar, atenție, cu mult mai multe puncte decât echipa de pe ultimul loc din Seria Sud.

De la unele meciuri veți găsi cronici amănunțite pe giurgiuonline.net

Iată rezultatele înregistrate în etapa 27 a Ligii a 4-a Giurgiu:

Seria SUD
AS Dunărea Oinacu – AS Real Colibaşi: 0 – 2
AS MV Călugăreni – AS Viitorul Vedea: 2 – 4
CS Unirea Izvoarele – AS Energia Remuș: 1 – 3
AS Unirea Frătești – AS Giganții Vărăști: 4 – 6
AFC Adunații Copăceni – ACS Pro Giurgiu: 2 – 0
CSM Dunărea Giurgiu- AS Voinţa Slobozia: 8 – 0
AS Mihai Bravu: – a stat
AS Spicul Izvoru: – a stat

Seria NORD
AS Singureni – FC Bolintin Malu Spart: 4 – 0
AS Silver Inter Zorile – ACS Petrolul Roata: 6 – 4
AS U Unirea Joiţa – AS Unirea Cosoba: 1 – 2
AS Viitorul Tântava – FC Bolintin Deal: 1 – 4
AS Unirea Vânători – AS Iepurești: 0 – 1
CS Zmeii Ogrezeni – CS Argeşul 2009 Mihăileşti: 1 – 6
AS Luceafărul Trestieni: – a stat
CS Avântul Floreşti: – a stat

Şi clasamentul în cealaltă serie:

Clasamentul Seriei Sud a Ligii a 4-a Giurgiu, după etapa 27
Clasamentul Seriei Sud a Ligii a 4-a Giurgiu, după etapa 27

PS. Rezultatele sunt centralizate cu ajutorul prietenilor de pe Fb, cărora le mulţumesc și puse în acord cu cele oficiale, publicate de către AJF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.