Scandal in Paradis

Scandal in Paradis
Scandal in Paradis

Nu, nu este vorba de spectacolul de revista, cu acelasi nume, de la Tanase, ci de un scandal in toata regula, care a avut loc duminica dimineata in Clubul Paradis din Giurgiu.

Doua grupuri de petrecareti, dupa o noapte de chef, s-au luat la cearta; cearta a degenerat intr-o bataie in toata regula, pumnii si picioarele au fost impartite in stanga si in dreapta, de fiecare, fiecaruia…

Cativa dintre cei implicati in scandalul de pe Tineretului au fost transportati la spital, necesitand ingrijiri medicale in urma loviturilor primite.

Localul cu pricina a fost vandalizat, Politia cerceteaza cazul urmand a sanctiona pe toti cei vinovati de producerea scandalului din Paradis.

Politia a transmis urmatorul comunicat de presa:
In ziua de 04.05.2014, ora 06.30, politistii au fost sesizati prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112 de un barbat din municipiul Giurgiu cu privire la faptul ca la un bar situat pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, a avut loc un scandal.
La fata locului s-au deplasat politisti de la Politia Municipiului Giurgiu care in urma cercetarilor efectuate au stabilit ca in dimineata zilei de 04.05.2014, in jurul orei 06.20, pe fondul consumului de bauturi alcoolice a izbucnit un conflict spontan intre I. L., de 31 ani si P. I., de 28 ani, ambii din municipiul Giurgiu, cel din urma folosind pe timpul altercatiei obiecte contondente si taietor intepatoare, respectiv o bara metalica si o secere, pe care le avea in autoturismul proprietate.
In urma conflictului I. L. si fratele acestuia I. T. I., de 28 ani, ce a intervenit pentru aplanarea conflictului, au suferit leziuni corporale, fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Cele doua persoane vatamate si-au rezervat dreptul de a formula plangere prealabila sub aspectul comiterii infractiunii de „lovirea sau alte violente”.
Din cercetari s-a mai stabilit ca pe timpul conflictului s-a distrus geamul usii de acces in local precum si mai multe articole de mobilier din incinta barului, creand un prejudiciu estimat de reprezentantul societatii la suma de circa 1000 lei.
Politistii Biroului de Investigatii de la Politia Municipiului Giurgiu au intocmit in cauza acte de urmarire penala sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.