Școala 7 va avea o mare și modernă sală de sport

Se lucreaza la sala de sport a Scolii 7
Se lucreaza la sala de sport a Scolii 7

Primarul Nicolae Barbu a efectuat joi, 11 iulie, o vizită în teren, la lucrările care sunt în desfășurare la sala de sport de la Școala gimnazială nr. 7 din Giurgiu.

În timpul vizitei a avut loc și o întâlnire a edilului giurgiuvean cu directorul firmei care a câștigat licitația pentru lucrările de construcție la sala de sport de la școala gimnazială nr.7
.
”Alt obiectiv, altă lucrare a municipalității, de această dată cu fonduri guvernamentale de la Compania Națională de Investiții: mult așteptata sală de sport de la școala gimnazială nr. 7. Aveam nevoie de acest loc pentru ca tinerii să-și facă programul de educație fizică. (…) Mai avem încă două proiecte la CNI, pentru sălile de sport de la școlile gimnaziale nr. 2 și nr. 6”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

În prezent lucrările la acest obiectiv de investiție sunt în plină desfășurare, directorul CONSIG Giurgiu dând asigurări că la începutul lunii decembrie a acestui an sala de sport va fi gata.

”Sala de sport este o construcție metalică, închisă cu panouri sandwich și are o suprafață de 168 mp. Are anexe: vestiare și grupuri sanitare pentru fete, băieți și profesori la etaj și un cabinet medical. (…) Potrivit contractului, termenul de finalizare a sălii de sport este de 6 luni, însă noi depunem toate eforturile ca lucrările să fie finalizate în preajma sărbătorilor de iarnă”, a declarat Virgil Dop, directorul CONSIG Giurgiu.

Ordinul de începere al lucrărilor la sala de sport de la Școala gimnazială nr.7 a fost dat în data de 24 iunie 2019, investiția ridicându-se la aproximativ 1,4 milioane lei care sunt asigurați din Bugetul Național prin Compania Națională de Investiții.

(foto și înfo: Primăria Giurgiu)

PS. 8 ani am alergat ca disperatul de la un capăt la altul al lungii curți a acestei școli, în timpul orelor de educație fizică; după 50 de ani de la ultima alergare în acea curte consemnez cu bucurie că Școala 7 va avea o sală de sport!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.