Școala Gimnazială ”Stolnicul Constantin Cantacuzino” a primit Ordinul ”Meritul pentru Învățământ”

La școala din Isvoarele
La școala din Isvoarele

Școala Gimnazială ”Stolnicul Constantin Cantacuzino” din comuna Isvoarele, județul Giurgiu, a primit Ordinul ”Meritul pentru Învățământ”, în grad de Cavaler.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de decorare a unor instituții de învățământ cu prilejul aniversării a 100 de ani de la înființare, în semn de apreciere pentru rezultatele de excepție obținute în procesul de formare intelectuală și umană a tinerelor generații, pentru promovarea calității învățământului românesc.

În cadrul unei ceremonii care a avut loc la Cotroceni miercuri, 10 ianuarie, Președintele României a conferit Ordinul ”Meritul pentru Învățământ”, în grad de Cavaler, Școlii Gimnaziale ”Stolnicul Constantin Cantacuzino” din comuna Isvoarele, județul Giurgiu.

În cadrul ceremoniei de la Cotroceni au fost decorate școlile care au aniversat ]n 2017 vârste simbol (200, 150 sau 100 de ani de existență) și care, prin efortul lor, ontribuie la formarea de cetățeni capabili de a lua parte la viața economică și civică a statului.

Foto: Nicoleta Simionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.