(și alți) Giurgiuveni prinși la volan fără permis de conducere

Prins fara permis la volan
Prins fara permis la volan

Un bărbat de 47 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, având permisul de conducere suspendat.

Sâmbătă, 3 martie, în jurul orei 21.45, polițiștii Serviciului Rutier, au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din municipiul București, pe Drumul Național 6, pe raza orașului Mihăilești, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările față de persoana depistată, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Un tânăr de 21 ani este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând autoturismul, deși nu poseda permis.

Tot sâmbătă, 3 martie, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Clejani, au depistat pe Drumul Național 61, în localitatea Clejani, județul Giurgiu, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Podul Doamnei, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care persoana depistată este cercetată, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.