Singurul drum naţional de pământ din România va fi asfaltat! DN 5A a intrat în istorie!

Asfaltare DN 5A
Asfaltare DN 5A

Singurul drum naţional de pământ din România va fi asfaltat! DN 5A a intrat în istorie din cauza nepăsării celor cărora ar fi trebuit să le pese, a oamenilor importanţi din judeţul giurgiu care au ajuns, prin meritele lor sau jocul întâmplării în funcţii importante în statul român.

Într-o postare pe pagina sa de Fb deputatul Alexandru Andrei ne spune că „În sfârşit, au reînceput lucrările pe DN 5A! Vorbim despre SINGURUL drum naţional de pământ din România, drum aflat în judeţul Giurgiu. Pentru mine, ca parlamentar de Giurgiu, asfaltarea acestui drum a fost – şi încă rămâne – una din priorităţile majore ale acestui mandat. Demersurile începute în urmă cu doi ani, numeroasele discuţii cu reprezentanţii CNAIR au dat, în sfârşit, rezultate şi pe DN 5A a reînceput asfaltarea. Proiectul, început în 2017, a stagnat, din păcate, din cauza orgoliilor şi a birocraţiei, însă odată cu schimbarea conducerii DRDP Bucureşti, lucrările au fost reluate. Astfel, în aceste zile, se toarnă covor asfaltic pe tronsonul dintre Mironeşti şi Isvoarele şi lucrările vor continua. Consider că aceste lucrări sunt extrem de necesare, în condiţiile în care DN 5A este o arteră foarte importantă pentru multe din localităţile judeţului (Adunaţii Copăceni, Colibaşi, Comana, Gostinari, Isvoarele, Hotarele). Mă bucur că, după depăşirea multor dificultăţi, DRDP a început asfaltarea acestui drum.”

Nu ştiu dacă aţi sesizat nuanţa postării… Aceea că DN 5A va fi asfaltat! Dar şi aceea că doar „…odată cu schimbarea conducerii DRDP Bucureşti lucrările au fost reluate”.

Nu ştim cine s-a aflat la conducerea DRDP Bucureşti dar nu ne putem imagina că acela/aceia ar fi acţionat împotriva intereselor cetăţenilor din acest judeţ şi chiar ale lor proprii dacă ar fi trecut, să zicem, pe acel drum sau dacă ar fi fost (ipotetic!) cetăţeni ai acestui judeţ.

Cert este că DN 5A, singurul drum naţional de pământ din România va fi asfaltat. Vom pierde şi această unicitate!!

(Foto: Fb Alexandru Andrei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.