Surprize în prima etapă a Cupei României. ”Azi am fost mai buni, evident!”

Fotbal frumos, intr-o zi frumoasa
Fotbal frumos, intr-o zi frumoasa

Miercuri, 10 octombrie, s-a desfășurat prima etapă din Cupa României la fotbal, faza județeană; 23 echipe din județul Giurgiu au participat la această fază a competiției.

Deși în accepțiunea multora Cupa României este o competiție fără vreo miză, la acest nivel (județean), dovadă fiind chiar numărul relativ mic de echipe participante, de multe ori meciurile nasc pasiuni, chiar patimi, caracteristice fotbalului (giurgiuvean).

Au fost câteva partide care au furnizat surprize, puține însă, în rest echipele favorite câștigând fără mari probleme.
Iată rezultatele complete, cu roșu fiind echipele care merg în etapa următoare:

Unirea Joița – Bolintin Malu Spart: 1 – 6
AS Greaca – AS Mihai Bravu: 0 – 3
Maxima Hobaia – Bolintin Deal: 12 – 11 (3-3)
Zmeii Ogrezeni – Avântul Florești: 0 – 5
Viitorul Putineiu – Viitorul Vedea: 2 – 3
Unirea Frătești – Dunărea Oinacu: 2 – 3
Mihai Vodă – Unirea Cosoba: 0 – 1
Real Drăgăneasca – Luceafărul Trestieni: 4 – 3
Podul Doamnei – AFC Singureni: 1 – 3
Viitorul Puieni – Spicul Izvoru: 4 – 1
Progresul Vl Dragului – Dunărea Giurgiu: 0 – 3
Real Colibași – a stat

Maxima Hobaia a învins pe Bolintin Deal în singura partidă al cărei rezultat s-a decis prin lovituri de la 11 metri, după timpul regulamentar scorul fiind egal, 3-3 iar după departajare 12-11.

Galeria Trestieni
Galeria Trestieni

”Au avut o galerie frumoasă și activă cei din Trestieni; păcat că unii dintre ei au înjurat ca birjarii, nefiind capabili să-și accepte înfrângerea”, mi-a spus cel care mi-a trimis fotografia de pe stadionul din Brezoaele, de unde s-a desfășurat partida Real Drăgăneasca – Luceafărul Trestieni, terminată cu scorul de 4-3
”Am câștigat partida, în teren, și mai ales după terminarea meciului cei din Trestieni au început să ne înjure și să ne amenințe, înjurăturile continuând și pe rețeaua de socializare”, mi-a spus și un apropiat al echipei din Drăgăneasca. ”Nu înțelegem deloc această atitudine, mai ales că mulți dintre noi suntem prieteni sau, cel puțin vecini, echipele fiind ale unor localități care aparțin aceleiași comune”.

Bucuria victoriei
Bucuria victoriei

”A fost o victorie categorică a echipei noastre, o victorie valoroasă, obținută în fața unei echipe cu un lot bun, cu câteva achiziții de marcă de la Dunărea Giurgiu”, mi-a spus Marius Iorga.
”E drept că echipa adversă, Spicul Izvoru, nu a avut azi în teren câțiva dintre jucătorii de bază dar nici noi nu am avut lotul complet. Una peste alta, suntem foarte bucuroși de această victorie, o surpriză a acestei etape, aș zice, drept pentru care am încheiat ziua cu un mic și o bere, așa cum stă bine unor prieteni”.

Cel mai mare scor (relativ) s-a înregistrat în partida dintre Unirea Joița și Bolintin Malu Spart, 1-6, goluri la fel de multe înscriindu-se și în partida de la Brezoaele.

În rest, cum ziceam, rezultate previzibile, atât cât de previzibil poate fi rezultatul unui meci de fotbal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.