Victorie de răsunet a Bolintinului; 4-1 cu Roata, în etapa a doua

Victorie de răsunet a Bolintinului
Victorie de răsunet a Bolintinului

FC Bolintin Malu Spart a învins cu 4-1 pe ACS Petrolul Roata în partida desfășurată sâmbătă, 2 septembrie, în etapa a doua a Seriai Nord a Ligii a 4-a Giurgiu.

Este cu adevărat o victorie de răsunet, care dă un impuls foarte mare echipei Bolintin Malu Spart, o echipă în construcție, care a învins sâmbătă una dintre cele mai puternice și mai ambițioase echipe ale județului, nu doar a Seriei Nord, Petrolul Roata.

Despre importanța, semnificația și perspectivele deschise de victoria în fața Petrolului Roata am vorbit cu Alex Pricopie, directorul sportiv al FC Bolintin Malu Spart, imediat după meci, care mi-a spus (vădit bucuros) că:

”…Îi contrazic pe cei care spuneau că roata nu mai are echipă, că Roata poate fi bătută cu copiii de mingi!
Este cum nu se poate mai fals!
Roata are echipă bună… Întradevăr, au plecat câțiva jucători importanți dar au avut tot timpul un as în mânecă; cel puțin eu asta am văzut ieri: o echipă care se mobilizează, și o face foarte bine.

Florin Anghel, antrenorul și jucătorul nostru, a încercat o nouă formulă de joc, având la dispoziție față de etapa trecută, încă 5 jucători.
Prima repriză nu a excelat pentru noi, fiind una de acomodare pentru cei noi veniți, dar am reușit să marcăm în minutul 35 prin Șovărel Iordan.

În repriza a doua am început să ne mișcăm, să ne creem ocazii de gol și să oferim celor prezenți în tribune (aprox. 500 persoane) un joc de mai bună calitate.

Am marcat în minutul 47, prin același Șovărel Iordan, oaspeții reușind să reducă din diferență 10 minute mai târziu la o ușoară ezitare a fundașului nostru Niculescu Cătălin cauzată de accidentarea acestuia.

În minutele 70 și 80 am mai marcat de 2 ori prin Valeriu Lupu si Popescu Cătălin.

Per total, ne bucurăm de rezultat, iar eu, subiectiv pentru ca inima mea e aici, mă bucur și mai tare de tot ce s-a întamplat, atât pe gazon – 3 puncte obținute în fața celor de la Roata, cât și în afara acestuia – unde am reușit să umplem la capacitate maximă tribunele.

Mult mai experimentatul nostru Florin Anghel s-a focusat doar pe evoluția jucătorilor și a văzut destul de multe greșeli, însă eu am încredere ca vasta lui experiență și lotul actual de jucători îi vor permite să performeze de la meci la meci.

Nimeni nu trebuie să uite că avem fix 10 zile de când ne cunoaștem cu toții și că, undeva, văd normal să existe mici greșeli, chiar dacă avem acum atâția jucători cu experiență în fotbal. Valoarea individuală a fiecăruia dintre aceștia trebuie pusă la bătaie pentru formarea unui nucleu, unei ECHIPE.

În final, vreau să îi felicit pe cei de la Roata care nu au lăsat nici măcar o secundă capul jos, dar și să mulțumesc celor care au venit în număr foarte mare în tribune alături de noi”, a încheiat Alexandru Pricopie, de la Bolintin Vale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.